See this page translated into English using Google Translate.
For other languages, look at the bottom of the sidebar.

fredag, januari 2

70tals feber

efter som jag sitter och reminissar lite över min kärlek till "smör-rock" så slänger jag upp denna gamla dängan. Chicagos genomslags låt 25 or 6 to 4 Detta är den bästa, då dom fortfarande var smöriga och rockiga sen gick dom över till allt mer smör och på slutet så ballade det ur och blev sjukt smörigt som tyvärr gjorde att man inte pallade att lyssna längre.
Här är dom i alla fall och dom rockar sjukt hårt


ELO

hur bra är inte denna musiken? har lyssnat på elo sen jag var 12-13år.
DEt var en tävling och vi sov över i en gympa sal, då gav han mig sin splitter nya mp3 spelare av typen "jukebox" och sa tryck på play. Ljudet dansade i mina öron och jag var fast för altid. Låten var ticket to the moon. Om ingen skulle säga tt de var ifrån sent 70tal så skulle man kuna tro att det var ett nytt band. Kolla på dom sjukt schteekiga brillerna, den fitta klädstilen och stäningsoverall tröjan. Damn vad goa dom är.



galet go låt ifrån 70talet (tror jag)



talking heads Naive Melody(This Must Be The Place)

EMIPRE OF THE SUN - Walking on a dream






Jag ska inte spela sönder denna trotts att det är den bästa låten i hela världen, Jag ska inte spela sönder denna trotts att det är den bästa låten i hela världen, Jag ska inte spela sönder denna trotts att det är den bästa låten i hela världen, Jag ska inte spela sönder denna trotts att det är den bästa låten i hela världen, Jag ska inte spela sönder denna trotts att det är den bästa låten i hela världen, Jag ska inte spela sönder denna trotts att det är den bästa låten i hela världen, Jag ska inte spela sönder denna trotts att det är den bästa låten i hela världen, Jag ska inte spela sönder denna trotts att det är den bästa låten i hela världen, Jag ska inte spela sönder denna trotts att det är den bästa låten i hela världen, Jag ska inte spela sönder denna trotts att det är den bästa låten i hela världen, Jag ska inte spela sönder denna trotts att det är den bästa låten i hela världen, Jag ska inte spela sönder denna trotts att det är den bästa låten i hela världen, Jag ska inte spela sönder denna trotts att det är den bästa låten i hela världen, Jag ska inte spela sönder denna trotts att det är den bästa låten i hela världen

torsdag, januari 1

LMFAO - Im in Miami Bitch



Herregud vilken låt, ett måste på förkröket. 

Häng med i gunget och njut för FläderSaftens skull!