See this page translated into English using Google Translate.
For other languages, look at the bottom of the sidebar.

fredag, oktober 17

Mamma said knock you out



Jag åkte bil och hörde på en en interview med Paulo Roberto. Självklart på P3, mixarn som körde lite schysta låtar satte bla på den här. Ganska skön och lååååååååång. Paulo gillade den iaf.

torsdag, oktober 16

Ultrastar Deluxe

För alla er där ute som gillar Singstar så finns det även ett gratis program för dator som funkar ungefär likadant. Jag har nu själv testat det en del och det är väldigt bra faktiskt. Till skillnad från Singstar så behöver du inte köpa några DVD:er med låtar utan du kan på många ställen ladda ner låtarna  i textformat som du sedan bara behöver lägga till rätt låt till, och det som mp3 som du säkert har någonstans på din dator. Du kan lägga till covers för coverflow, fixa snygga bakgrunder och även lägga till video i bakgrunden. Du kopplar sedan bara in en mick och kör, antingen själv eller med kompisar. Kul va.

Om du vill veta mer eller ladda ner programmet så kolla in 
Ultrastar Deluxes webbsida

tisdag, oktober 14

Brittiska syntare



Nu när man ändå är igång kan man ju inte undvika de troligen bästa syntarna genom tiderna - Depeche Mode. Det är inte lätt att välja från deras enorma låtarkiv, men jag tog deras senaste hit Precious från 2005 års album Playing The Angel. Texterna är alltid bra, melodierna alltid coola. Bra skit helt enkelt!

Svenska syntare



Eftersom det är vetenskapligt bevisat* att syntmusik är bäst så tänkte jag bjuda på lite svensk sådan. Göteborgsgruppen Pacific bjuder här på Hot Lips från deras under året släppta skiva Reveries. Digga lite vetja!

* **
** ***
*** Det bara är så.

söndag, oktober 12

Maskien

Hej, jag var i går natt på maskinens konsert i jkpg. En helt sinnes sjuktbra konsert där de inte bra avslöjade ett antal nya remixer, utan oxå ett antal nya låtar. Dessa kommer att släppas den 17 december tyckte jag att de sa.


Jag kan vittna på att det är Afasi och Frej som är maskinen. (jag tog i hand med dem båda)

Till slut så vill jag lägga ut en dunder varning för vissa låtar så som: psykopat och annorlunda. Dessa låtar är så bra att man inte vet vad man ska ta sig till, hypar, hoppar och tillslut får ett hårt slag i magen av någon våldtäcksman