See this page translated into English using Google Translate.
For other languages, look at the bottom of the sidebar.

lördag, oktober 4

Brittisk munskölj



Kalla mig p3-fantast, fjöntig, feminist, kobent och/eller organisationsteoretiker - men det här är en riktigt skön låt! Kate Nash slog igenom förra året (känns den bakgrunden bekant till mina andra låtar?) med hiten Foundations. Den här låten är från samma platta (Made Of Bricks) och heter Mouthwash. Den har en enkel men smårolig text och en glatt trippande melodi som utvecklas till en kavalkad av alla möjliga instrument!

fredag, oktober 3

VRNING PÅ STAN




Det är helt sjukt vad dålig mangnus ugglas musik är nu för tiden. FAttar inte hur han kan sälja sin punk/ progg stil för liteteckno remixer och fyndiga texter om efterfester på balkonger. Han är ju som person den grymmaste i ett par skor, men hans nya låter suger värkligen. Men om man backar bandet så har han gjort riktigt goa låtar som tex: sommartid. hittar inte den på nätet nu. Hala hans första två tre skivor är oxå bra (om bobbo viking osv.) Men sen tappar han det helt. Kolla på denna riktigt go, och intervjuvn som är på slutet. Kan man vara så slappt instäld till media när man slått igenom för typ 1år sen?

Denna låten heter i alla händelser Varning på stan (utsliten men bra)

Notera:

-Snacket om söta äpplen
-Gittaren forman som ett manligt könsorgan
-Kläderna som killen som "kvartar" har på sig
-och den snygga tjejen med dumma frågor (hon måste vart en riktig puma på hennes tid)


ÄLSKA UGGLA RUNT 1970-80

Di LEva




Vart är han nu för tiden? VA!? sjukt skön kille. Kan stålt säga att jag och mina sysslingar var på hans konsert när vi var små.

VAD ÄR FIRHET

had to be hiphop



Classifed heter artisterna och Hard to be hiphop låten

SUG PÅ DEN!

Snook - Hål käften orkestern



Är jag efter eller har jag bara missat den här låten? Den är ju bra ju... kanske lite enformig dock