See this page translated into English using Google Translate.
For other languages, look at the bottom of the sidebar.

lördag, september 6

The Killers - Sam's Town



The Killers släppte två album två år i rad 2006-2007. Enligt mig är det från 2006, Sam's Town, inte bara bättre än det från 2007 utan helt lysande överlag. Här är titelspåret, en minst sagt skönt varierande låt!

fredag, september 5

MusicLogg, så funkar det (klicka för större)

En guidad visning av vad som finns på MusicLogg!

Norrköpings studentkör SKÖN

Linköpings Universitets kör i Campus Norrköping. Lite roliga studentsånger. Här är en

måndag, september 1

Henrik Svensson - Skribent
Hej, mitt namn är Henrik. Är för tillfället bosatt i Halmstad efter tre år med Carl i Huskvarna. Måste erkänna att jag är värdelös på presentationer så jag ska fatta mig kort. Jag lyssnar helst på indie, synth och en del hiphop, kräks lite inombords på Rix, den förbannande radiokanalen och på Amerikans moralrock. Just nu är jag arbetarnas man och ska snart bege mig till grannlandet Norge för fortsatt pengaletande. Är inget musikgeni men jag har en passion för de, musik är fantastiskt. 

Tack för dansen. 

Heart In a Cage - The Strokes

Harrisons - Dear Constable

Carl Axelsson- Skribent

Hej
Jag heter Carl Axelsson och bor för tillfället i Tranås där jag jobbar som idrottslärare. Gillar musik, då främst hiphop/elektro/shynt/inde.
Min historia som någon slags musiker går igenom 5år klarinett, 3år el bas och nu lägger jag många timmar i ljuset av min nya iMac, där försöker jag göra lite beats på GarageBand. Annars så gillar jag att åka skider, springa och åka skateboard.

Fred ut

klassisk musik




Ludacris - Eyebrows Down

halvgammal låt




The Zutons - Don't Ever Think (Too Much)

Innan jag avslutar så vill jag bara paxa brillerna.

Djur som flyttar till The Big Apple



Dagens "kan-inte-få-ur-den-ur-huvudet, något-som-jag-visserligen-inte-vill"-låt! The Wombats slog igenom med låten Let's Dance To Joy Division. Bandet bildades i Liverpool, men en av medlemmarna är faktiskt från vårt västra grannland Norge. Heja heja! Den här låten heter Moving To New York och jag gillar verkligen gitarrslingan som finns ändå från början och låten igenom. Magnifikt!

"I put one foot forward and ended up thirty yards back.
And am I losing touch or am I just completely off the track?
And I don't know why I want to voice this out loud,
It's theraputic somehow."